Про проведення організаційних заходів з підготовки та відзначення Дня працівників харчової промисловості у 2019 році
Відповідно до Указу Президента України від 08 серпня 1995 року № 714/95 «Про День працівників харчової промисловості», пункту 8 Положення про Міністерство аграрної політики та продовольства України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 листопада 2015 року № 1119, та з метою організації проведення професійного свята працівників харчової промисловості
НАКАЗУЮ:
1. Провести організаційні заходи з підготовки та відзначення Дня працівників харчової промисловості у 2019 році згідно з робочим планом заходів, що додається.
2. Визначити заступника директора Департаменту продовольства – начальника відділу підакцизної продукції Л. Хомічак відповідальною за здійснення заходів з підготовки та проведення 17 жовтня 2019 року в місті Києві урочистого засідання, присвяченого Дню працівників харчової промисловості.
3. Структурним підрозділам обласних державних адміністрацій з питань агропромислового розвитку, галузевим формуванням підприємств харчової та переробної промисловості (за згодою):
1) забезпечити участь відповідальних працівників, які здійснюють координацію діяльності підприємств харчової та переробної промисловості, в урочистому засіданні 17 жовтня 2019 року в місті Києві з нагоди професійного свята;
2) організувати проведення в трудових колективах урочистих заходів з нагоди Дня працівників харчової промисловості.
4. Контроль за виконанням наказу покласти на заступника Міністра О. Ковальову.
В. о. Міністра О. Трофімцева
- Додаток.doc (doc, 46.00 KB)