портал в режимі тестування та наповнення
1545
Урядова гаряча лінія
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Як впровадити процедури, засновані на принципах HACCP? (Довідки)

Опубліковано 19 серпня 2016 року, 17:15

Близько 1500 фахівців підприємств харчової та переробної промисловості прослухали навчальні семінари на яких були висвітлені питання вимог щодо нового харчового законодавства, ролі та відповідальності операторів ринку; процедур, заснованих на принципах НАССР; послідовність впровадження принципів НАССР; економічний ефект від їх впровадження та інші питання.

З квітня по липень 2016 року Мінагрополітики спільно з проектом ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні»  провели в регіонах 24 семінари для підприємств харчової та переробної промисловості на тему: «Нове харчове законодавство. Завдання, відповідальність та нові можливості для операторів ринку. Практичні аспекти впровадження процедур, заснованих на принципах HACCP*».

Близько 1500 фахівців підприємств харчової та переробної промисловості прослухали навчальні семінари на яких були висвітлені питання вимог щодо нового харчового законодавства, ролі та відповідальності операторів ринку; процедур, заснованих на принципах НАССР; послідовність впровадження принципів НАССР; економічний ефект від їх впровадження та інші питання.

Ви можете завантажити матеріали семінарів за посиланнями:

Гармонізація українського законодавства в галузі харчових продуктів із європейськими вимогами.

Практичні аспекти впровадження процедур заснованих НАССР.

*(англ. Hazard Analysis and Critical Control Point) — система аналізу ризиків, небезпечних чинників і контролю критичних точок. Система НАССР є науково обґрунтованою, що дозволяє гарантувати виробництво безпечної продукції шляхом ідентифікації й контролю небезпечних чинників.

 

 Прес-служба Мінагрополітики 

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux