портал в режимі тестування та наповнення
1545
Урядова гаряча лінія
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Нові правила інформування споживачів про енергетичну цінність харчових продуктів (інфографіка)

Опубліковано 05 червня 2020 року, 12:29

Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України продовжує інформувати споживачів та операторів ринку про особливості застосування окремих вимог Закону України «Про інформацію для споживачів харчових продуктів».

Так, Законом передбачені вимоги до переліку обов’язкової та додаткової інформації про поживну цінність харчових продуктів, способів обчислення енергетичної цінності та кількості поживних речовин, а також способів зазначення відповідної інформації.

Наочно з новими правилами можна ознайомитись за допомогою інфографіки, яку підготували Мінекономіки спільно з експертами проекту ЄС «Вдосконалення законодавства, контролю та поінформованості у сфері безпечності харчових продуктів, здоров’я та благополуччя тварин в Україні» (EU4 Safer Food).


Більше за темою

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux